Papricaş colorat cu carne de porc

0

Ingrediente

– o ceapă mijlocie;

– un ardei roşu, mare, sau doi ardei capia;

– 2 morcovi potriviţi;

– 500 grame de smântână;

– 6 felii de cotlet dezosat de porc;

– o lingură de făină;

– piper şi sare după gust;

 

Mod de preparare

– ceapa tăiată mărunt se căleşte până devine sticloasă;

– se adaugă ardeiul tăiat fideluţă şi morcovii daţi pe răzătoarea mare; se călesc împreună 5-10 minute;

– se adaugă feliile de carne şi se acoperă cu apă; se adaugă sare şi piper; se lasă să fiarbă la foc mic circa o oră, apa fiind completată pe măsură ce scade;

– se freacă făima cu smântâna şi amestescul se adaugă peste carne; se lasă la fiert alte aproximativ 5 minute;

– se adaugă ploaie de pătrunjel tăiat mărunt;

Mod de servire

– se serveşte cu paste;

 

Share.

About Author

Leave A Reply