MIŞCARE – SOCIALIZARE – COMPETIŢIE Invitaţie la educaţie & distracţie

0

Dragi prieteni, Nu uitaţi că în perioada 6-9 iulie 2012 Parohia Buna-Vestire Tg.Lăpuş organizează: tabăra ECUMENICA Junior pentru copii cu vârste între 9-13 ani.
AI NEVOIE DE UN WEEK-END LINISTIT? VREI SĂ-ŢI STII COPILUL ÎN SIGURANŢĂ,JUCÂNDU-SE VESEL SI ÎNVĂŢÂND ÎN ACELASI TIMP? (Înscrierile se fac până în data de 24 iunie. LOCURI LIMITATE!)

Într-o atmosfera specială, de comuniune spirituală, de prietenie, toleranţă şi dăruire, juniori de toate culorile vor participa la activităţi potrivit vârstei lor: de la competiţii sportive la anchete stradale, la regizarea de piese de teatru, la concursuri de cultură generală şi
religioasă. Copiii, cu vârste între 9 si 13 ani, se vor întrece în concursuri de creaţie literară, în articole pentru revista şi site-ul taberei, vor fi implicaţi în workshop-uri, experimente stradale, vor participa la un scurt program religios seară de seară, la competiţii distractive, vor pune trup şi suflet la colocvii, drumeţii, vor trebui să guste din propria creaţie culinară în urma concursului de mâncare la ceaun – The Crazy Caldron (ceaunul nebunatic), se vor iniţia în tehnica plierii hârtiei – origami, vor lega prietenii şi vor purcede la îmblânzirea focului de tabără cu un concert folk şi sesiuni de fân-jumping, iar nu în ultimul rând îşi vor măsura generozitatea, iubirea de aproapele şi rezistenţa de-a lungul unei călătorii iniţiatice – cu variate probe, care îi va marca pe viaţă. Taxa de participare: 50 EUR (Plata se va face în contul parohiei Buna Vestire din Tg.Lăpuş, cod fiscal (CUI) RO8282535, cont IBAN: RO56BRDE250SV03230702500, deschis la Banca Română de Dezvoltare Târgu- Lăpuş). Cei 50 EUR acoperă o parte din cazarea la Casa de oaspeţi a Parohiei reformate, cele 3 mese pe zi şi diferitele materiale didactice folosite la activităţi. Restul e asigurat de editura Galaxia Gutenberg. Băiatul tău se plictiseşte? Fetiţa voastră are prea multă energie? Copilaşii voştri nu au prieteni? SOLUŢIA PERFECTĂ E O VACANŢĂ PROACTIVĂ precum TABĂRA ECUMENICA JUNIOR (trei zile cu joacă şi activităţi vor trece repede şi contructiv pentru juniori)

Copiii, chiar şi cei mai mici, au nevoie de prieteni şi activităţi noi, de experimentarea independenţei, e vital, de asemenea, să-şi dezvolte încrederea de sine, gândirea critică şi imaginaţia.

Vă aşteptăm!!!

Gabriela Dascălu Înscrieri şi informaţii suplimentare:

Silviu Hodiş

Mobil: +04 0723 377 599, +04 0722 14 15 67

E-mail: silviu_hodis@yahoo.com

Facebook: Tabara ecumenica, Silviu Hodiş

Parohia Greco-catolică Buna-Vestire

Str. Liviu Rebreanu nr 10, 435 600

TG. LĂPUS

Share.

About Author

Leave A Reply