Vedetele îşi asigură părţi ale corpului pentru bani mulţi

0

Pentru unele staruri, aspectul este chiar inima businessului şi cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârşitul. Astfel vedetele îşi asigură ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale părţi ale corpului asigu rate se numără părul, fesele, limba, zâmbe tul, picioarele sau pieptul.

Cântăreţul britanic Tom Jones şi‐a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. America Ferrera, alias „Ugly Betty”, şi‐a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari. Chiar dacă aparatul dentar purtat de actriţă nu răs‐ pundea canoanelor tradiţionale de frumuseţe, el i‐a adus popularitate personajului. În schimb, minunatul zâmbet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari.

Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari. Picioarele sunt, însă, partea corpului cel mai des asigurată de ve‐ dete. Cristiano Ronaldo are o asigurare de 103 milioane de euro, David Beckham de 70 milioane, Michael Flat‐ ley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro. Cea mai mare sumă aferentă picioarelor este, însă, cea de 695 mi‐ lioane de euro şi asigurarea îi aparţine cântăreţei Mariah Carey, încheie references.be.

Michelle Obama, videoclip cu echipa Miami Heat

Cu ocazia primirii la Casa Albă a membrilor echipei Miami Heat, campionii NBA, Michelle Obama a realizat un videoclip în sprijinul campaniei „Let’s Move”, relatează 7sur7.be. Prima doamnă şia sărbătorit recent cei 50 de ani, însă ener gia ei pare de nestăvilit. Când LeBron James şi coechipierii lui au venit la Casa Albă să pri mească felicitările preşedinţiei, Michelle Obama a pus în scenă o mică coregrafie pentru aşi promova campania de luptă împotriva obezităţii, iar câştigătorii NBA şiau intrat imediat în rol. 

21-1

În timp ce jucătorii dau interviuri, în spatele lor se succed colegii mâncând şi bând ceva sănătos (fructe şi apă), iar prima doamnă aruncă o minge într‐un coş plasat la mică înălţime, scoţând apoi un strigăt în faţa camerei, la fel ca „bad boys” din NBA. Este o per‐ formanţă unică în istoria Statelor Unite, de care Michelle Obama îşi va aminti cu siguranţă, scrie 7sur7.be. În cele din urmă se aşează toţi pe canapea şi mănâncă fructe.

 

Pagină realizată pe baza informaţiilor furnizate de Agerpres 

Share.

About Author

Leave A Reply