Provocările lansate de Galeria Time

0

Galeria Time, sub conducerea lui Günther W. Wachtl, se numără printre cele mai inovatoare locuri pentru artişti naţionali şi internaţionali vizuali din interiorul Vienei. Expoziţiile se schimbă în mod constant la 14 zile, având protagonişti artişti din toate ţările şi, de asemenea, în decorul select al galeriei sunt organizate evenimente speciale: lansări de cărţi, târguri internaţionale şi campanii media.
În acest an, Galeria Time vă prezintă lucrări grafice şi picturi realizate de Harald Ergott pentru prima dată cu “Arte-Akten”, după un concept multifuncţional “Martin Hahnl & Irmard Siepmann”.

A fost lansată recent în Viena o campanie cu un proiect nou, “expedition911” (expedition911.eu), gândit în memoria şi pentru comemorarea victimelor din 11.09.2001 din New York.

Artiştii Hahnl & Siepmann, împreună cu Galeria Time, vor face cunoscuţi – în diferite oraşe din toată lumea – munţi cu 911 metri înălţime.

Pasionaţii de cultură şi turism din România care găsesc interesantă aceasta iniţiativă, sunt invitaţi să se scrie pe adresa Galerie-Time.at.

Share.

About Author

Leave A Reply